Image

Donează pentru Miruna

Poți dona orice sumă oricât de mică; motto-ul nostru este „puțin cu puțin se face mult”. Am reușit să strângem 2.100.000$ + costurile de spitalizare pentru alți 3 copii iar acum strângem fonduri pentru Miruna Bejan . Gestul tău îi va da o șansă reală Mirunei. Poți dona prin următoarele metode: cu card bancar, Paypal, Revolut, BTPay, depunere în cont sau prin SMS
Descarcă aplicația de mobil Asociatia Noel

Descarcă aplicația de mobil Asociatia Noel

Descarcă aplicația de mobil Asociația Noel, donează și poți să câștigi premii la jocul caritabil "Donează, Învârte, Câștigă". În plus, poți să donezi rapid și ușor și ești mereu primul care află vești despre strângerea de fonduri.

Sponsorizează

Poți redirecționa 20% sau 0,5% din cifra de afaceri din impozit indiferent că plătești impozit pe profit sau impozit pe venitul microintreprinderilor. Asociația Noel este o entitate non-profit care îndeplinește toate prevederile legale pentru a primi donații și sponsorizări atât din partea persoanelor fizice cât și din partea persoanelor juridice.

Am reușit pentru Ștefan!

0

Luptăm acum pentru Miruna!

0

Vizitați magazinul nostru on-line, contravaloarea cumpărăturilor ajunge la Miruna!

Image

Orice ajutor contează

Colaboratorii noștri au organizat până acum o serie de evenimente pentru a crește valoarea donațiilor. De la strângere de capace până la târguri de prăjituri, târguri de haine, concerte sau baluri caritabile. Implică-te și tu!

Strategia noastră

Strategia noastră este de a determina cât mai mulți oameni să se implice în strângerea de fonduri. Pentru a salva acești copii avem nevoie de o sumă imensă și de o echipă pe măsură. Hai și tu în echipa noastră!

Căutăm voluntari

Căutăm voluntari care să ajute la promovarea cauzei noastre. Strângerea de fonduri nu ar exista fără susținerea a sute de mii de oameni și fără eforturile neobosite ale voluntarilor noștri. Ajută și tu la salvarea unei vieți - devino voluntar acum!

Suntem responsabili

Fondurile sunt folosite doar în scopul precizat. Asociația insistă asupra transparenței fondurilor; în acest sens pe grupul de donații se publică săptămânal bilanțul sumei strânse. Orice voluntar și donator se poate informa în această privință.

Datele tale sunt în siguranță

Toate datele furnizate de donatori sunt în siguranță. Folosim sisteme de securizare a site-ului de ultimă oră iar partenerii noștrii respectă protocoalele de siguranță.

Beneficiezi oricând de asistență

Dacă dorești să susții această cauză vei beneficia de ajutorul voluntarilor și a echipei Asociației. Oricare dintre colegii noștrii îți stau la dispoziție pentru informații și detalii.
Image

  descarcă aplicația pentru mobil

Contactati-ne

Image

©️ Asociația pentru Micuțul Noel

Facebook

6.png4.png9.png9.png1.png9.png

08 Decembrie 2021

Newsletter

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

-