Donează gratuit 3.5% din impozitul pe venit către Miruna completând Formularul 230

Click aici să completezi formularul online SAU Click aici să descarci formularul pentru print.

Completați formularul 230 dacă în anul 2021 ați fost angajat măcar câteva luni sau dacă ați primit pensie minim 2.000lei. Prin completarea formularului, solicitați statului român să redirecționeze către Miruna 3.5% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit deja anul trecut.

La un salar minim pe economie veți redirecționa pentru Miruna aproximativ 55lei. Este gratuit pentru dvs, iar pe Miruna o ajută să meargă la tratament.

Mirunica suferă de o boală genetică rară care se numește amiotrofie spinală musculară de tip 1 și care se manifestă prin slăbiciunea mușchilor întregului corp până când nu mai poți să te miști. Miruna are nevoie de $2.100.000 dolari pentru singurul tratament genetic care oprește boala din evoluție. Cu ajutorul oamenilor am reușit să strângem $1.870.967 dolari, iar cu ajutorul formularului 230 vom reuși!

Completează formularul de mai jos și se va genera automat Formularul 230 pe care asociația îl va trimite către ANAF. Vei primi o copie pe mail.

Te rugăm să copiezi următorul link și să-l trimiți colegilor și cunoștințelor pentru a completa și ei: www.asociatianoel.ro/formular-230/ . Împreună reușim!

Completează formularul 230 online mai jos:

Date personale

Adresa

Sterge semnatura

Dacă preferi să completezi formularul fizic, dă click aici pentru a-l descărca sau salvează-l dând click pe poza de mai jos. Printează-l, completează-l și apoi trimite-l scanat la asociatianoel@gmail.com