blue-background-2

Sponsorizare și redirecționare impozit

Orice firmă plătitoare de impozit pe PROFIT are dreptul legal să redirecționeze 20% din impozit către Asociația Noel. Redirecționarea este gratuită și se poate efectua în 2 feluri, după caz:

1- Redirecționarea prin semnarea unui contract de sponsorizare și plata sumei sponsorizate de către firma ta. În acest caz suma sponsorizată se va deduce din impozitul datorat. Practic, 80% din impozit îl achiți statului iar 20% din impozit îl virezi asociației. Contractul se poate completa online: click aici ca să-l completezi online, sau îl poți completa fizic și apoi să ni-l trimiți pe mail, click aici ca să descarci draftul de contract în format Word.

2- Redirecționarea prin depunerea formularului 177 și semnarea unui contract. Depunerea formularului 177 trebuie facută până la data depunerii declarației privind impozitul pe profit. Click aici ca să descarci formularul 177 și click aici ca să descarci draftul de contract pentru formularul 177. Formularul îl depui la ANAF iar contractul îl păstrezi în arhiva societății. După depunerea formularului 177, ANAF va redirectiona 20% din impozitul pe care l-ai achitat la stat.

Ai nevoie de alte informații? Click aici și scrie-ne un email sau sună la tel: 0751083631

NOTE: Asociația Noel este înscrisă în Registrul Entităților de Cult. Click aici și consultă declarația 164

Date bancare

 • ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL
 • Cod fiscal: 42065170
 • Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601
 • Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601
 • BANCA: Banca Transilvania, Agenția Valea lui Mihai
 • Cod SWIFT: BTRLRO22

Formular de generare contract sponsorizare și redirecționare impozit

Completează formularul de mai jos pentru a genera un contract de sponsorizare și redirectionare impozit pentru Asociația Noel. După completare contractul este trimis automat la adresa de email pe care o menționezi în formular, iar donația se poate efectua instant. După semnarea contractului te rugăm să trimiți un exemplar scanat la adresa de mail: asociatianoel@gmail.com.

Date firmă

SC


Adresă sediu
Date reprezentant
Alte informații importante

 • Contractul trebuie completat cu datele firmei și suma indicată de contabilul tău.
 • Dacă completezi datele firmei online, contractul se generează automat și va fi trimis pe mail către tine. În acest caz nu mai trebuie să-l trimiți către noi pe mail, noi îl avem deja. Dacă îl completezi word, trimite contractul scanat la asociatianoel@gmail.com
 • Dacă realizezi sponsorizarea și virezi banii către asociație, contabilul tău va întocmi procedura pentru deducerea sumei sponsorizate din impozitul datorat statului
 • Dacă dorești să realizezi redirecționarea prin formularul 177, contabilul tău trebuie să completeze și să depună online la ANAF formularul 177:
 • Contractul semnat între firmă și asociație este o formalitate și trebuie păstrat în arhiva societății
 • Specifică la detalii plată sau în contract la „Obiectul contractului”, după caz, numele copilașului pe care dorești să-l susții. Dacă nu specifici, vom repartiza noi sponsorizarea.