Andrei Niță, copilașul care a fost ars în incendiu și al cărui frate a murit în urma arsurilor, a fost din nou ajutat de oameni. Aceștia au donat 26.400lei ca Andrei să poată să beneficieze de terapiile necesare pentru recuperare după arsuri.

Andrei a mai fost ajutat o dată de către marea familie a Asociației Noel, atunci când oamenii au donat toți cei 16.000 euro necesari pentru operații. Click aici să citești despre prima strângere de fonduri pentru Andrei.

Andrei a suferit arsuri pe întreaga suprafață a corpului și a supraviețuit cu greu în urma incendiului. Oamenii l-au ajutat să ajungă în Turcia, unde a fost operat de mai multe ori iar medicii au corectat defectele cauzate de foc. Mama lui Andrei povestește: „Când am ajuns în Turcia, medicii au spus că trebuie operat de urgență la mâna stângă fiindcă risca să se oprească din creștere, apoi au fost intervenții la față, apoi i-au dezlipit degetele la ambele mâini care erau unite de foc, și i-au pus tije ca să le îndrepte și i-au redat capacitatea de a-și mișca mâinile, însă încă trebuie făcut foarte multe terapii ca să se poată mișca normal și să nu se mai strângă pielea arsă.

Acum, mama lui Andrei a cerut din nou ajutorul donatorilor Asociației Noel pentru a-și ajuta copilașul să se recupereze după incendiu. Ea ne spune că, „costurile mă depășesc, nu am nicio șansă să îi pot plăti toate terapiile necesare, deși mi-aș da viața ca el să fie bine. Pentru următoarele luni de luptă pentru recuperarea lui Andrei, trebuie să achit suma de 26.400 lei, apoi încă nu știm ce urmează.

Întreaga poveste poate fi citită în postarea de mai jos: 

andrei-nita-postare-mama-grup-facebook-strangeri-de-fonrui

Andrei este parte din marea familie a Asociației Noel, așa că oamenii l-au ajutat imediat pe micuțul supraviețuitor. Cu puțin de la fiecare, am reușit să strângem întreaga sumă necesară pentru ca Andrei să poată continua recuperarea. Cei 26.400lei au fost strânși în doar 9 zile.

Mulțumim tuturor celor care ne ajută să ajutăm! Datorită vouă, Andrei poate acum să se recupereze după incendiu. Fără voi, donatorii Asociației Noel și toți susținătorii pe care îi avem alături, aceste minuni nu ar fi posibile.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.