Sponsorizează Asociația Noel pentru Miruna

Miruna este o fetiță de doar 5 anișori care suferă de o boală genetică gravă ce îi distruge mușchii. Tratamentul care oprește boala ei se numește Zolgensma și costă 2.100.000 dolari, din care am reușit să strângem 1.548.634 dolari. Click aici pentru a citi povestea Mirunei.

Orice firmă, fie ea plătitoare de impozit pe VENIT sau PROFIT, are dreptul legal să redirecționeze 20% din impozit către Asociația Noel. Redirecționarea este gratuită și se efectuează prin semnarea unui contract de sponsorizare. Practic, 80% din impozit îl achiți statului iar 20% din impozit îl virezi asociației. Click aici și consultă aici legea sponsorizării.
Ai nevoie de alte informații? Trimite-ne un email la asociatianoel@gmail.com sau sună la tel: 0751083631.

NOTE:
> Asociația Noel este înscrisă în Registrul Entităților de Cult. Click aici și consultă declarația 164
> Microîntreprinderile, adică acele companii care sunt plătitoare de impozit pe VENIT, au posibilitatea de a redirecționa trimestrial. Dacă nu se semnează contractul până în ultima zi a trimestrului în curs, impozitul trebuie achitat în întregime statului.
> Microîntreprinderile care doresc să efectueze o sponsorizare mai mare de 20% din impozitul datorat în trimestrul în curs au la dispoziție 28 de trimestre să recupereze din impozit suma redirecționată (sponsorizată).
Formular sponsorizare

Formular de generare contract sponsorizare

Acest modul vă permite să generați un contract de sponsorizare pentru susținerea Mirunei, înregistrat și semnat. Contractul este trimis automat pe adresa menționată în formular iar donația se poate efectua instant. După semnarea contractului vă rugăm trimiteți un exemplar scanat la adresa de mail: asociatianoel@gmail.com.

Date firma

SC
Introduceti o denumire valida!
Introduceti o adresa email valida!
Introduceti numarul de inregistrare la RC!
RO
Introduceti CIF!