Micuțul Zenys s-a născut cu inimioara extrem de bolnavă. A trăit prin spitale în primul an de viață, riscând oricând să piardă lupta cu boala. Mama lui a contactat disperată Asociația Noel cerându-ne ajutorul pentru a strânge 30.000 euro ca fiul ei să poată fi operat la inimă.

Starea lui Zenys era foarte gravă, el trebuia operat de urgență, altfel risca să moară. Am început campania de strângere de fonduri cu doar o zi înainte ca Zenys să intre în operație, situația era la limită. Mama lui scria atunci în grupul de donații…:

Suntem la limită, inima lui Zenys este foarte obosită, poate ceda în orice clipă. Cele două camere ale inimii sunt unite, adică în loc de două are doar una. Trebuıe reconstruite şi împărțite în două. Aorta nu este poziționată corect iar artera care pompează sângele la plămâni este îngustă și plămânii nu se alimentează suficient cu sânge. Este cumplit, inima lui se poate opri oricând.
Vă rog din suflet, mai are o singură șansă la viață însă costa 30.000euro, o operație foarte complicată în Turcia ce trebuie făcută acum. Operația este foarte grea însă fără operație, bebelușul meu se duce la Cer.
Vă implor, ajutați-mi bebelușul, ajutați-mă să lupt pentru viața lui.(click aici să citești întreaga postare a mamei)

Puțin câte puțin, am reușit să strângem toți cei 30.000 euro pe care mama trebuia să îi plătească spitalului. Oamenii s-au unit pentru Zenys și au donat fiecare după posibilitate, distribuind povestea lui peste tot.

Vă mulțumim tuturor celor care ați donat pentru Zenys și ați distribuit povestea lui. Mulțumim întregii comunități care susține de fiecare dată cazurile preluate de Asociația Noel, fără voi, dragi oameni, nimic din toate acestea nu ar fi posibil.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.