Atunci când oamenii se unesc și luptă împreună, minunile devin realitate. Așa s-a întâmplat pentru micuța Ema, un bebeluș de doar 3 luni care are nevoie urgentă să fie operată la ochi. Intervenția costă 26.495 euro, iar toți banii au fost strânși din donații de la oamenii care susțin cazurile Asociației Noel. Mulțumim tuturor că ați fost alături de Ema în această luptă contra banului.

Mama Emei a contactat Asociația Noel și ne-a spus povestea ei. Ea a explicat că micuța Ema are hemoragie la ambii ochi și nu vede. Șansa ei de a vedea este în Spania, la un spital unde medicii au fost de acord să o opereze. Din păcate costurile operației sunt enorme, mult prea mari pentru familia micuței prințese. Mama a cerut ajutorul oamenilor din grupul de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”, iar oamenii au răspuns imediat strigătului ei de ajutor.

La începutul campaniei de strângere de fonduri pentru Ema, mama ei publica povestea lor în grupul de donații:

Vă mulțumim că ați fost alături de Ema în lupta ei contra banului. Acum, datorită vouă, Ema are șansa la o nouă viață, mai bună și mai fericită. Credem cu tărie că niciun copilaș nu ar trebui să sufere din cauza lipsei banilor, așa că, dacă doriți, vă rugăm să rămâneți alături de Asociația Noel și împreună să transformăm minunile în realitate pentru cât mai mulți copilași.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.