Raul are șansa de a intra într-un program de testare a unui tratament pentru boala de care suferă, distrofia musculară. Însă trebuie să facă întâi investigații în valoare de 10.802 euro. Din fericire, oamenii buni s-au unit pentru Raul și l-au ajutat să strângă toți banii necesari, iar acum Raul poate să beneficieze de toate investigațiile necesare.

Mama lui Raul a contactat Asociația Noel și ne-a cerut ajutorul. Mama spune:

„Fac orice pentru el, Raul este viața mea. A fost diagnosticat cu distrofie musculară și sufletul meu plânge în fiecare zi de atunci.

Ce înseamnă distrofie musculară? Înseamnă o viață foarte scurtă. Mușchii mor rând pe rând până când nu mai ai mușchi nici să respiri. Până nu demult, nu exista niciun fel de tratament, dar medicina avansează și a apărut o rază de speranță. A apărut un tratament care acum este în faza de testare. Adică încă nu se poate cumpara, sunt tratați doar pacienții care sunt în programul de testare. Dar ca să intri în acel program, trebuie ca boala să nu fie foarte avansată și pacientul să îndeplinească alte criterii medicale. Acum este ultimul tren ca să încercăm să intrăm în program. Dacă mai așteptăm, el nu va mai avea șanse sa fie eligibil pentru a intra în program fiindcă boala avansează în fiecare zi, deja sunt afectate picioarele și este din ce în ce mai slăbit.

Puiul meu are această șansă. Ca mamă, ce fac? Aștept sfârșitul inevitabil sau mă duc până în pânzele albe ca să reușesc să între și el în programul de testare și să beneficieze de acest tratament? Trebuie sa fac totul pentru a reuși. Trebuie să achit 10.802 euro pentru investigațiile medicale necesare la spitalul Sant Joan de Deu din Barcelona, iar rezultatele ne vor spune dacă Raul este eligibil sau nu pentru a începe tratamentul. Din păcate nu am acești bani, și de aceea am rugat Asociația Noel să mă ajute cu strângere de fonduri. Vă rog din suflet, ca de la mama la alte mame, să mă ajutați să strâng acești bani pentru a-i oferi copilului meu șansa la tratament. Este singura lui șansă.”

Vă mulțumim pentru tot ajutorul pe care i l-ați acordat lui Raul, pentru fiecare donație și distribuire a poveștii lui pe rețelele de socializare. Fără voi, Raul nu ar fi reușit să strângă la timp suma necesară și ar fi ratat înscrierea în programul de testare.

Sunt foarte mulți copilași care ne cer ajutorul și ne dorim să îi ajutăm pe toți. Credem cu tărie că niciun copil nu ar trebui să sufere din cauza lipsei banilor. De aceea ne-am unit peste 500.000 oameni în grupul de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”. Acolo, minunile devin realitate datorită oamenilor buni care îi ajută pe copilași să reușească să ajungă la tratamentele foarte scumpe de care au atât de mare nevoie.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.