Rareș are acum toți banii pentru operația de reconstruire a piciorului distrus de cancer! Am reușit să strângem toți cei 12.830 euro! Vă mulțumim, oameni minunați care ați participat la acest miracol. Abia așteptăm să auzim că Rareș este bine și se bucură de copilărie.

Pentru a doua oară Rareș a intrat în marea noastră familie din online pentru a ne cere ajutorul. Rareș a luptat cu cancerul la oase, un cancer foarte agresiv, iar atunci mama lui ne-a cerut ajutorul ca fiul ei să trăiască, să aibă dreptul de a lupta cu nemilosul cancer.

Vestea bună este că Rareș a învins cancerul, însă din păcate a trebuit să plătească un preț foarte mare: și-a pierdut de tot osul de la un picior. Acum medicii îl ajută să îi crească osul la loc, iar pentru asta Rareș are nevoie să fie operat cât mai repede. Totul costă. Pentru a putea fi operat, părinții lui Rareș trebuie să plătească 12.830 euro, bani pe care nu au de unde să îi scoată.

Mama lui Rareș a revenit astfel la Asociația Noel și ne-a cerut ajutorul din nou, iar comunitatea de oameni buni din jurul asociației a răspuns imediat afirmativ cererii sale de ajutor.

La începutul celei de-a doua campanii de strângere de fonduri pentru Rareș mama lui spunea în grupul de donații de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”:

Cu bucurie vă anunțăm că Rareș a reușit să strângă toți banii necesari iar acum se pregătește de operație. Îi dorim tot ce e mai bun pe această lume, să nu mai cunoască niciodată boala și să reușească să meargă din nou.

Noi vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Rareș în lupta lui pentru a-și recăpăta viața de dinainte de cancer. Mulțumim pentru că mereu sunteți alături de copilașii asociației, fără voi nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.