Rareș are acum șansa de a învinge cancerul. Minunea se datorează oamenilor buni care au donat pentru el din puținul lor. Astfel s-au strâns 66.461euro, iar Rareș poate acum să lupte cu cancerul.

Rareș a fost diagnosticat cu cancer osos, iar cancerul i-a distrus osul piciorului. Medicii au prescris chimioterapie pentru a lupta cu cancerul, iar apoi vor trebui să îl opereze pe Rareș pentru a-i repara osul piciorului, cel care a fost mâncat de cancer. Îi vor lua preleva os și mușchi din tibie și le vor implanta în capul femural care a fost distrus de cancer. Această operație îl va ridica din pat, iar Rareș își va putea continua viața de dinainte de cancer.

Mama a cerut ajutorul Asociației Noel pentru fiul ei, întrucât suma de care avea nevoie Rareș era imensă, imposibil de strâns de familie: 40.000euro pentru tratamentul pentru cancer și încă 29.050 euro pentru operația la picior.

La începutul campaniei de strângere de fonduri, mama a publicat un mesaj pentru oamenii din grupul de Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti” în care cerea ajutorul tuturor pentru salvarea băiețelului ei. Mama spunea:

Vă mulțumim tuturor că nu ați rămas indiferenți la strigătul de ajutor al mamei. Datorită vouă, Rareș are acum toți banii necesari pentru tratamentul pentru cancer și pentru operația de corectare a piciorului. Este o sumă imensă, în total 66.461euro care s-au strâns din puținul fiecăruia.

Fără voi, fără oamenii buni care ne ajută să salvăm fiecare copilaș, Rareș nu ar fi reușit niciodată să lupte cu cancerul. Ne aplecăm în fața voastră și vă mulțumim pentru întreaga susținere!

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.