Susținătorii Asociației Noel reușesc din nou să înfăptuiască o minune: au strâns, în doar câteva săptămâni, 46.547 euro pentru micuțul Patrick. Astfel, Patrick poate acum să se pregătească pentru intervenția de transplant de măduvă.

Denis Nicușor, fratele lui Patrick, a contactat Asociația Noel și ne-a prezentat cazul frățiorului său, Patrick, care avea nevoie urgent de o sumă imensă pentru a putea fi salvat. Patrick suferă de aplazie medulară, adică măduva spinării se usucă și nu mai produce suficiente celule stem, mai funcționează doar 20% din capacitate. Singura lui șansă de a fi salvat este transplantul de măduvă de la mama lui.

Costul total al tratamentului este de 80.000 euro, din care 46.547 euro au fost strânși cu ajutorul susținătorilor Asociației Noel, iar restul de bani au fost strânși de familia lui Patrick din alte surse.

Fratele lui Patrick povestește că, „Anul trecut în luna iulie, o durere în gât si o bășică cu sânge de pe gingia lui ne-au alertat. Au urmat 7 luni în spital în care analizele erau din ce în ce mai rele și nimeni nu știa ce are. Fratele meu a trecut prin chinuri groaznice în spital: sute de înțepături, zeci de branule, nenumărate transfuzii și mult prea multe alte tratamente greșite. Medicii nu știau ce are și ne ziceau: Așteptăm, organismul lui trebuie să își revină de la sine.

Mai jos puteți citi povestea lui Patrick spusă de fratele lui:

Iar mai jos, găsiți postarea prin care fratele lui Patrick anunță reușita campaniei de strângere de fonduri:

În 20 aprilie 2022 s-a încheiat strângerea de fonduri pentru Patrick, iar în 6 mai 2022 fratele lui revine în grupul de donații cu noutăți despre starea micuțului luptător. Puteți să citiți postarea lui mai jos:

Încă o dată oamenii se unesc și înfăptuiesc o minune. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de Patrick și l-au susținut cu o donație și o distribuire a poveștii sale.

Împreună reușim!

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.