Bucuria unei mame când știe că puiul ei va fi bine este incomensurabilă. Mama lui Răzvan scrie, „Până în acest moment noi am citit doar în povești despre minuni. Acum trăim chiar noi o minune!

Vestea că Răzvan are toți banii necesari pentru intervenția la ureche a fost cea mai frumoasă veste primită în ultima vreme. Totul se datorează oamenilor din grupul de donații de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”, grupul care aparține Asociației Noel și unde oamenii se unesc pentru a transforma minunile în realitate.

Mama lui Răzvan a contactat asociația și ne-a spus povestea băiețelului ei, implorând ajutorul. Răzvan s-a născut fără o ureche, iar șansa lui la o viață normală o reprezintă operația pentru reconstrucția urechii. Din păcate costurile intervenției depășesc cu mult posibilitățile părinților.

Am pornit o campanie de strângere de fonduri pentru Răzvan, iar mama a povestit oamenilor despre cazul lui. Oamenii nu au rămas nepăsători. Au sărit imediat în ajutorul lui Răzvan și au donat, fiecare după posibilități.

Astfel s-au strâns 39.067 dolari necesari intervenției. În 17 ianuarie 2023 mămica lui Răzvan anunța reușita campaniei în grupul de donații:

Răzvan a mers în America pentru a fi operat, iar în 28 februarie 2023 mama lui ne anunța cu bucurie că Răzvan are o ureche nouă:

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Răzvan în lupta sa contra banului. Fără voi nu ar fi fost posibil să scriem un final fericit în povestea lui Răzvan.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.