S-au strâns cei 41.500 euro pentru micuța Sofia, fetița care suferă de Sindrom plurimalformativ, adică are multe sindromuri și malformații. S-a născut fără anus, cu două utere, două vaginuri, fără colecist, cu malformații la inimă și plămâni, deficiențe de auz, hipotonie severă.

Mama ei a contactat Asociația Noel și ne-a cerut ajutorul, explicând că „ sunt disperată din cauza banilor. Sofia trebuie operată peste o lună iar eu nu mai am niciun leu. Celelalte operații ne-au secătuit, nu mai știu încotro să o iau. Operațiile și intervențiile medicale de până acum au costat peste 90.000euro, am pus leu peste leu și cu ajutorul cunoscutilor și oamenilor cu suflet mare am reușit să achităm facturile însă acum pur și simplu nu mai știu cui să cer ajutorul.

Pentru o singură operație, părinții trebuie acum să plătească 41.500euro. La această operație i se va coborî colonul pentru a putea elimina scaunul prin anusul reconstruit și i se va închide gaura din abdomen. În momentul de față ea elimină scaunul prin gaura făcută în abdomen.

Micuța prințesă a cucerit inimile oamenilor din grupul de donații de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”. Ea a intrat în marea noastră familie, iar voi, dragi oameni, ați ajutat-o să strângă toți bănuții de care avea nevoie pentru operație.

Puteți citi mai jos întreaga postare a mamei din grupul de donații de pe Facebook, locul unde oamenii buni se unesc să facă minuni:

Iar mai jos redăm cuvintele de mulțumire ale mamei la aflarea veștii că s-au strâns toți banii de care are nevoie Sofia pentru a fi operată:

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Sofia cu o donație sau cu o distribuire a poveștii sale. Fără voi, oameni buni, nu am putea niciodată să îi ajutăm pe acești copii să primească tratamentele de care au nevoie.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.