Încă un copilaș este ajutat de donatorii Asociației Noel pentru a ajunge la tratament în Turcia. Oamenii s-au unit și au strâns 12.500euro pentru Gabriel, un copilaș în vârstă de 10 anișori care duce o luptă crâncenă cu o formă urâtă de cancer, retinoblastom. Banii vor fi folosiți pentru ca Gabriel să beneficieze cât mai repede de transplant cu celule stem.

Mama lui a contactat Asociația Noel și ne-a spus povestea lor: „Vreau ca copilul meu să trăiască! Vreau să fie sănătos! Atât vreau. Nu vreau absolut nimic altceva de la viața asta nedreaptă. Din păcate nu am bani ca să îl pot duce în străinătate la tratament. Dar am văzut cum alți copilași sunt ajutați de oamenii cu suflet mare, am văzut foarte mulți copii salvați de voi. Sper din tot sufletul să ne ajutați și pe noi. Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să facă o minune pentru noi și cred că azi începe minunea. Cred că împreună cu voi, vom reuși să strângem 12.500 euro pentru a achita tratamentul în Turcia.

Am început lupta pentru Gabriel în 26 noiembrie 2023 și am reușit să stângem întreaga sumă necesară. Gabriel poate acum să meargă în Turcia, unde medicii îl așteaptă pentru a-i face transplantul cu celule stem care îi poate salva viața.

Gabriel are acum șansa de a învinge cancerul și de a duce o viață lungă și frumoasă. Acest lucru se datorează tuturor celor care au fost alături de el și au donat pentru a-l salva. Mulțumim pe această cale vouă, oamenilor care mereu sunteți alături de copilașii Asociației Noel.

Ne dorim să ajutăm cât mai mulți copilași care ne cer ajutorul, însă fără voi, oamenii care ne susțineți, acest lucru nu ar fi posibil. Vouă vi se datorează toate minunile pe care le-am realizat până acum împreună.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.