Evelyn a cucerit inimile donatorilor Asociației Noel și, împreună, oamenii au strâns în doar 5 zile toți cei 18.000 euro de care micuța prințesă are nevoie pentru operațiile la ochi.

Evelyn, în vârstă de doar 5 luni, a fost condamnată la o viață în întuneric. Ea s-a născut cu sindromul Peters: corneea ei este mată în loc să fie transparentă. Deși nu i s-a dat vreo șansă de a vedea vreodată, mama Evelynei nu a renunțat și a căutat o soluție în toată lumea.

Așa a ajuns în Italia la un profesor universitar și medic oftalmolog care a fost de acord să o opereze pe Evelyn. Singura problemă, banii. I s-a cerut suma de 9.000 euro pentru intervenția la un ochișor, iar Evelyn trebuie operată la ambii ochi, în total 18.000 euro.

Mama a scris imediat Asociației Noel, care a acceptat cazul Evelynei. Am început strângerea de fonduri pentru Evelyn în 5 august 2022. Atunci, mama Evelynei scria:

Oamenii au fost impresionați de povestea micuței Evelyn și au donat fiecare după posibilități. Cu puțin de la fiecare, în doar 5 zile, s-au strâns toți banii.

Mama Evelynei a revenit în grup în 10 august cu o postare de mulțumire prin care își exprimă recunoștința pentru tot ajutorul acordat fetiței sale.

Pe această cale mulțumim tuturor celor care au donat pentru șansa lui Evelyn de a vedea. Datorită vouă, oameni minunați care dăruiți din puținul vostru, minunile devin realitate.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.