Eduard a reușit! El va merge la operație și va fi bine datorită vouă, oameni minunați care ați donat, ați distribuit postările cu el și v-ați rugat pentru el. Voi ați înfăptuit această minune!

Povestea lui Eduard

Afecțiunea de care suferă se numește craniostenoză, adică oasele capului s-au închis prea repede și nu lasă loc creierului să se dezvolte normal. Factura inițială primită de mămica lui Eduard menționa suma de 20.565 euro pentru operație, însă ulterior mămica a reușit să obțină un preț mai mic, astfel că suma necesară pentru operație a fost 17.660 euro. Oamenii buni au donat prin Asociația Noel 16.027 euro, părinții reușind să strângă restul sumei necesare din alte surse.

Mămica lui Eduard ne povestea, la începutul campaniei de strângere de fonduri:

„Am un copil perfect care va orbi și va fi afectat neurologic și mental dacă nu strângem chiar acum 20.565 euro [n.e. – ulterior suma s-a modificat la 17.660 euro]. Medicii au spus că va deveni o legumă dacă nu îl operăm de urgență. Îl cheamă Eduard, are doar 1 anișor și este singurul meu copil.

La un control de rutină am aflat că Eduard suferă de craniostenoză, adică oasele craniului s-au închis precoce și creierul nu mai are loc să se dezvolte. Operația trebuie făcută de urgență, dar costă 20.565 euro. Vă rog cu disperare să ne ajutați.

Noi suntem din Constanța și am fost peste tot cu el, în speranța că vom primi un alt răspuns, dar din păcate acest diagnostic ni s-a confirmat iar și iar. Am aflat cu stupoare că boala lui ar fi trebuit să fie sesizată la celelalte controale anterioare și totuși niciunul dintre medicii care l-au consultat până atunci nu a observat boala. Suntem foarte indignați. Am căutat de urgență experți în această boală în străinătate și ni s-a spus că timpul este limitat și trebuie operat de urgență, la vârsta lui, ritmul de creștere al creierului fiind foarte rapid. Foarte curând creierul va fi rănit de lipsa de spațiu. Să ne imaginăm ca și cum creierul ar fi strâns în menghină. Operația se face până la vârsta de un an și Eduard a împlinit deja 1 an chiar acum în aprilie. Implor ajutorul oamenilor până nu este prea târziu.

Trebuie să fie operat de urgență, însă nu am banii necesari, operația costă 20.565 euro și se face în Franța. Vă rog să ne ajutați. Din tot sufletul meu vă rog.

Cer ajutorul dumneavoastră, deoarece nu știm încotro să apuc și disperarea pentru a oferi copilului meu o viață normală este foarte mare, sunt în stare de orice pentru el. Micuțul meu a trecut prin multe până acum și a depășit toate obstacolele, trebuie să reușim să facem această operație și să aibe o viață normală. Orice ajutor din partea oamenilor cu inima mare este un pas către vindecare. Mulțumesc tuturor celor care sunteți aproape de noi în aceste clipe. Dumnezeu să vă binecuvânteze.”

Citește postarea mamei dând click aici.

S-au strâns toți banii pentru Eduard, vă mulțumim!

Eduard va merge la operație în Franța la spitalul Necker, acolo unde mama lui a găsit o echipă de medici profesioniști care au acceptat să îl opereze la costul de 17.660 euro, iar operația va avea loc în 24 iunie 2024. Dumnezeu să îi fie alături și să treacă cu bine peste acest hop.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dă click aici să citești mai multe despre Asociația Noel.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.

cta-button-grup-facebook