Minunile devin realitate atunci când oamenii buni luptă împreună pentru copilașii bolnavi. Din nou oamenii s-au unit pentru micuțul Dominik, pentru care s-au strâns în total 50.000 euro în grupul de donații de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”.

Dominik suferă de o boală gravă care îi pune în pericol dezvoltarea: creierul său nu se poate dezvolta normal din cauză că nu îi crește craniul. Mama lui a scris Asociației Noel în momentul în care a găsit clinica din SUA unde Dominik poate să fie operat pentru remodelarea craniului.

Mama lui povestește:

Numele meu este Cristina Teanc și sunt mama unui copil minunat, băiețelul meu Dominik, puternicul lui mama, așa cum îl alint eu. Încă din prima clipă de viață am văzut că forma capului lui nu este deloc cum ar trebui să fie, însă foarte mult timp niciun medic nu și-a dat seama că ar avea vreo boală, toți îmi spuneau că exagerez eu, că sunt nebună și doar eu îl văd bolnav.

Abia după câteva luni am primit diagnosticul de Craniostenoză, adică craniul lui are o formă altfel și nu crește. Din această cauză, creierul lui Dominik nu are loc. Există soluție, trebuie operat de urgență pentru a remodela craniul astfel încât creierul să aibă loc. Trebuie operat de urgență fiindcă creierul lui crește și este rănit în fiecare clipă din cauză că nu are loc în craniu. Nici nu pot să mă gândesc ce se va întâmpla cu Dominik dacă nu reușim să-l operăm. Operația se face în SUA și costă 50.000 dolari.

Am căutat posibilul și imposibilul până am dat de acest doctor renumit din SUA- Dallas, specializat pe boala lui Dominik, care ne-a spus că trebuie operat acum, până nu este prea târziu. Șoc și groază … pentru că costurile depășesc cu mult situația noastră financiară. Foarte mult am încercat ca să facem rost de bani pentru că Dominik are nevoie neapărat de operație acum. Dacă nu facem operația acum, creierul puiului meu nu se va dezvolta, ceea ce duce la afectarea plămânilor, probleme la inimă, la ficat, retard mintal și multe, multe alte probleme fiindcă totul pornește de la creier. Deja apar simptomele, de aceea sunt disperată. Vă implor ajutorul. Dominik poate să aibă o viață normală cu această operație. Vă implor să ne ajutați să îl ducem la operație, vă implor să ne ajutați să strângem 50.000 dolari.

Oamenii nu au rămas indiferenți la strigătul de ajutor al mamei lui Dominik. Deși suma de 50.000 dolari pare imposibil de strâns pentru mulți, în grupul de donații de pe Facebook „Impreuna Salvam Vieti” oamenii se unesc și transformă imposibilul în realitate.

Cu ajutorul oamenilor s-a strâns întreaga sumă de 50.000dolari de care Dominik are nevoie pentru a fi operat în SUA. Vă mulțumim, dragi donatori, că sunteți alături de Dominik și că l-ați ajutat să se poată bucura de o viață mai bună. Datorită vouă, medicii pot acum să îl opereze pe micuțul Dominik și să remodeleze craniul său astfel încât creierul să aibă loc să crească.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.