Oamenii înfăptuiesc o nouă minune și donează 10.000 euro pentru micuța Denisa. Fetița trece prin chinuri teribile, are convulsii epileptice în fiecare zi, iar acest lucru o împiedică să ducă o viață bună.

Denisa suferă de un sindrom rar care se numește sindromul CASK. Are 7 anișori și duce o luptă cruntă cu boala. Pe lângă acest sindrom, Denisa are și microcefalie și tetrapareză spastică, iar convulsiile zilnice pe care le are o determină să piardă din achizițiile pe care cu greu le dobândește prin ore de muncă și sesiuni de recuperare.

Mama ei a contactat Asociația Noel cerându-ne ajutorul pentru a putea să o ducă pe Denisa în Spania, la un spital unde medicii îi pot oferi tratamentul atât de necesar care să oprească convulsiile fetiței.

În total, Denisa are nevoie de 11.899 euro, din care Asociația Noel, prin donatorii săi din grupul de Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”, a strâns 10.000 euro. Vă mulțumim tuturor că ați venit alături de Denisa în număr atât de mare. Oamenii nu au rămas indiferenți la strigătul de ajutor al mamei și au donat din puținul lor pentru ca Denisa să poată beneficia de tratamentul atât de necesar.

Mai jos regăsiți povestea Denisei, spusă de mama sa când am început campania de strângere de fonduri:

Credem cu tărie că fiecare copilaș trebuie să primească la timp tratamentul necesar, care îi poate salva viața sau care îi poate asigura accesul la o viață cât mai bună. Mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv strigătului nostru de ajutor și au donat pentru Denisa. Astfel, micuța prințesă poate acum să beneficieze de cel mai bun tratament pentru boala sa.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.