Diagnosticul lui Denis este de paralizie cerebrală dobândită în urma lipsei de oxigen de la naștere și are mare nevoie de transplantare celule stem. Datorită oamenilor, Denis poate acum să primească tratamentul cu celule stem care îl va ajuta să aibă noi achiziții.

Prin Asociația Noel s-au strâns pentru Denis 18.000euro din cei 36.000 euro necesari pentru tratament, părinții strângând restul sumei necesare din alte surse.

Tatăl lui povestește că Denis s-a născut un copilaș sănătos, însă avea nevoie să stea la incubator pentru a fi ventilat mecanic. El spune că „copilașul meu s-a născut sănătos…era mititel, avea doar 1.9 kg însă era sănătos. Fiind așa de micuț, ar fi trebuit băgat câteva zile în incubator ventilat însă maternitatea nu a avut incubator liber. Din această cauză, a doua zi de la naștere, a făcut stop cardio respirator și hematom pe creier. Creierul lui a fost rănit de lipsa de oxigen iar de atunci luptăm cu toate forțele ca el să învingă afecțiunile generate de acel moment

Puteți citi întreaga postare a tatălui mai jos:

Ne bucurăm că oamenii au fost alături de Denis și l-au ajutat să strângă 18.000 euro necesari pentru tratament. Mulțumim tuturor celor care au donat pentru el. Acum, datorită vouă, micuțul luptător poate beneficia de tratamentul atât de necesar.

Ne dorim ca fiecare copilaș să beneficieze de tratamentele care le pot salva viața cât mai repede posibil, iar poveștile precum a lui Denis să nu mai apară. De aceea Asociația Noel este alături de Maternitatea din Oradea și a donat o masă de resuscitare pentru nou născuți cu incubator, în valoare de 14.000 euro. Citește mai multe aici. 

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.