Dintr-o fetiță sănătoasă care se dezvolta normal, Delia a ajuns, după spusele mamei sale, o legumă. Nu se mai joacă, nu vorbește, nu face absolut nimic, ne spune mama. Nimeni nu știe care este boala de care suferă Delia, însă șansa ei de a primi un diagnostic corect este în Spania, la spitalul San Joan de Deu.

Costurile investigațiilor sunt enorme pentru părinți, 22.707euro. De aceea mama a contactat Asociația Noel, știind că oamenii care ne susțin fac minuni pentru copilașii bolnavi. Astfel, am început campania de strângere de fonduri pentru Delia și am reușit să strângem toți banii necesari ca Delia să poată merge în Spania.

Mai jos regăsiți postarea mamei în care prezintă povestea Deliei și descrie starea în care a ajuns micuța prințesă din cauza bolii:

Nimeni nu ar trebui să pună un cost pe viața și sănătatea unui copilaș. Ne dorim să ajutăm cât mai mulți copilași să beneficieze de tratamentele și investigațiile necesare pentru a duce o viață fericită.

Vă mulțumim, dragă familie din online, pentru că și de această dată ați fost alături de noi pentru ajutarea Deliei. Prințesa Delia va putea merge acum la spital și, sperăm, va afla care este boala care o afectează atât de mult. Îi dorim multă sănătate iar vouă, celor care au donat pentru Delia, vă mulțumim pentru fiecare contribuție. Nu am fi reușit fără voi!

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.