Medicii mi-au spus că va muri, iar dacă cumva va supraviețui, va trăi cu dureri cumplite, iar trupul lui se va desfigura din cauza rănilor.” Așa își începe mama lui David strigătul de ajutor. A contactat Asociația Noel și ne-a cerut ajutorul pentru copilașul ei care suferă de dureri cumplite.

David a fost diagnosticat cu epidermoliză buloasă, o boală genetică rară caracterizată prin formarea veziculelor sau leziunilor la nivelul pielii și, în cazul lui David, și în interiorul corpului, la nivelul mucoaselor.

Negăsind nicio soluție în țară, mama lui David a căutat ajutor în străinătate. La spitalul San Joan de Deu din Spania a primit răspuns favorabil: David poate primi tratament pentru această boală. Însă suma necesară era colosală: 85.905 euro. Numai oamenii îl puteau ajuta pe David să învingă în lupta contra banului.

Campania pentru David a început în 8 august 2023, atunci când mama a publicat un strigăt de ajutor pentru bebelușul ei:

david-mihaila-poveste-epidermoliza-buloasa

Oamenii din grupul de donații al Asociației Noel, care se numește „Impreuna salvam vieti” (click aici să intri în grup), s-au unit și au donat pentru David din puținul lor. S-a strâns astfel întreaga sumă necesară iar acum David poate să meargă în Spania la tratament.

Pe această cale Asociația Noel transmite mulțumiri tuturor celor care au donat pentru David, precum și celor care au distribuit povestea lui. Numai cu ajutorul oamenilor a fost posibil să strângem această sumă uriașă. Vă mulțumim tuturor, fără voi aceste minuni nu ar fi posibile.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.