Micuța Daria s-a născut fără ochi și cu numeroase probleme de sănătate. Oamenii au sărit în ajutorul micuței prințese și au donat 33.228 euro, salvând-o de la moarte sigură, pentru că, fără tratamentul pe care Daria îl primește la spitalul din Barcelona, corpul ei refuză să proceseze mâncarea iar Daria riscă să moară de foame.

Mama Dariei ne povestește că „Daria a făcut sindrom de realimentare, adică corpul ei respinge hrana. Deși are trei anișori, a ajuns să cântărească cât un nou născut, practic era pe punctul de a muri de foame.

În România nu se mai putea face nimic pentru Daria, trebuia să așteptăm să se stingă. Am plecat cu ea în străinătate, acum suntem internați în Barcelona, la spitalul care a mai salvat-o și în trecut.

Am mari speranțe că o vor salva și de această dată. Deja tratamentul de aici dă roade, Daria a crescut în greutate cu 100 de grame, ceea ce este un pas uriaș pentru ea. Acum Daria are 5 kg și trebuie să rămânem internați și să urmeze tratamentul până când va ajunge la 6 kg.

Costurile acestui tratament sunt uriașe. Deocamdată nu ne pot spune cu exactitate câți bani trebuie să strângem, fiindcă totul depinde de evoluția Dariei, dar trebuie să ne pregătim pentru sume foarte mari.

Dă click aici să citești povestea Dariei în grupul de donații de pe Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”

În total s-au strâns 33.228 euro pentru a o salva pe Daria. Ne aplecăm cu recunoștință în fața tuturor celor care au ajutat-o pe Daria să trăiască. Bunătatea oamenilor nu are margini și este cu adevărat o minune că, împreună, am reușit să o ajutăm pe micuța luptătoare să învingă în lupta contra banilor.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.