Oamenii au realizat încă o minune: împreună am reușit să strângem 23.875 euro necesari tratamentului pentru micuțul Cezar (restul banilor au fost strânși de părinți din alte surse). Cezar poate acum să beneficieze de tratamentul complex de care are nevoie pentru a trăi.

Povestea lui Cezar

Cezar a fost diagnosticat cu o formă de cancer atipic, foarte agresiv, de grad 4, localizat în creier. În urma analizelor efectuate, s-a constatat că Cezar avea două tumori în craniu, una localizată pe partea dreaptă și una pe partea stângă. A fost operat și i s-a scos tumora de pe partea dreaptă, însă au mai rămas 8mm. Pe partea stângă nu s-a intervenit deloc, tumora fiind localizată pe un nerv și riscurile fiind foarte mari.

Părinții au plecat de urgență în Turcia, în încercarea disperată de a-l salva.

Medicii turci au anunțat familia că micuțul Cezar are șanse mari de supraviețuire, însă mama lui Cezar, Nicoleta Stan din comuna Mărunței, județul Olt, a cerut ajutorul Asociației Noel întrucât costurile depășeau cu mult posibilitățile lor financiare.

Oamenii au înfăptuit o minune

În urma strigătului de ajutor al mamei lui Cezar, oamenii s-au mobilizat. Aceștia nu au rămas indiferenți și au donat fiecare după posibilități. Micuțul Cezar a ajuns în inimile multor susținători ai asociației, care l-au ajutat să beneficieze de tratamentul din Turcia.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de Cezar în lupta sa contra banului. Mulțumim pentru fiecare donație și pentru fiecare distribuire. Datorită oamenilor, Cezar a început deja tratamentul și are o nouă șansă la viață.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.