Micuțul Mateo este foarte bolnav, însă nimeni nu știe care este boala de care suferă. Tot ce știe mama este că creierul lui Mateo se distruge câte puțin în fiecare zi. Învelișul creierului se atrofiază și provoacă distrugeri grave care îi pot pune viața în pericol.

Mama a scris Asociației Noel și ne-a spus de problemele pe care le întâmpină cu fiul său, rugându-ne să o ajutăm să afle care este boala de care suferă micuțul Mateo. Am început campania pentru Mateo în 5 septembrie 2023. Atunci, mama scria prima postare în grupul de donații de pe Facebook care se numește „Împreună Salvăm Vieți” cerând ajutorul oamenilor.

Suntem recunoscători că am putut să îi fim de ajutor lui Mateo și că, cu ajutorul tuturor oamenilor din marea noastră familie din online, am reușit să strângem toată suma de care micuțul are nevoie pentru a merge la spitalul din Barcelona. Sperăm ca medicii să reușească să îi ofere un diagnostic lui Matei și, ulterior, ca micuțul să primească un tratament potrivit pentru boala de care suferă.

Vă mulțumim tuturor, dragi oameni, pentru că mereu ne sunteți alături și răspundeți pozitiv strigătelor noastre de ajutor. Toți copilașii merită să trăiască o viață lungă și fericită. Banii nu trebuie să stea niciodată între un copilaș și tratamentul care îi poate salva viața.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.