Este mare bucurie în familia Pușcaș cu ocazia strângerii întregii sume necesare pentru operația micuțului luptător Adrian.

Totul a început când ne-a contactat mama lui Adrian foare îngrijorată, cerându-ne ajutorul și povestindu-ne toate greutățile prin care a trecut Adrian de când avea doar trei luni. Cu piciorul rupt și osul care nu se mai vindeca, au mers cu el în mai multe locuri până au ajuns în Turcia. Aici Adrian urmează să aibă o operație prin care i se va monta un aparat intern care să-i țină oasele fixate.

Însă costurile depășeau cu mult posibilitățile familiei, cu atât mai mult cu cât Adrian trecuse prin multiple operații, iar acum nu mai aveau de unde să facă rost de suma necesară, 12.500 euro.

Mama a scris în grupul de Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti” cerând ajutorul oamenilor ca fiul ei să poată fi operat. Ea spunea:

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de Adrian și au donat astfel încât acum el poate să fie operat în Turcia. Sperăm ca intervenția să fie o reușită și Adrian să poată să meargă, să se bucure de copilărie și de viață.

Dacă dorești să ni te alături și împreună să transformăm minunile în realitate, dă click aici și intră și tu în grupul de Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”. Acolo, peste 500.000 de oameni se unesc pentru a salva viețile copilașilor grav bolnavi care au nevoie de sume foarte mari de bani pentru a putea primi tratamentele necesare.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.