Orice fundatii care ajuta copii bolnavi joacă un rol crucial în societatea noastră, oferind speranță și sprijin celor mai vulnerabili dintre noi. Aceste organizații non-guvernamentale se dedică îmbunătățirii calității vieții copiilor care suferă de diverse afecțiuni medicale, de la boli cronice și rare, până la condiții acute și nevoi speciale.

Una dintre principalele activități ale acestor fundatii care ajuta copii bolnavi este strângerea de fonduri pentru a acoperi costurile tratamentelor medicale și echipamentelor medicale. În multe cazuri, familiile nu își permit cheltuielile asociate cu intervențiile chirurgicale, terapiile sau medicamentele necesare pentru tratarea copiilor lor. Fundațiile care ajută copii bolnavi organizează campanii de donații, evenimente caritabile și parteneriate cu diverse companii și persoane publice pentru a mobiliza resursele necesare.

Asociația Noel, una dintre cele mai mari fundatii care ajuta copii bolnavi din România

La Asociația Noel strângem fonduri și achităm tratamentele copilașilor bolnavi ai căror părinți nu își pot permite să plătească pentru viața micuților lor. În România suntem una din foarte puținele fundatii care ajuta copii bolnavi indiferent de costul tratamentelor, intervențiilor sau echipamentelor medicale necesare.

Dă click aici să citești mai multe despre Asociația Noel.

fundatii-care-ajuta-copii-bolnavi-asociatia-noel-targ-caritabil

Animatori pentru cei mici la unul din evenimentele caritabile organizate pentru copiii bolnavi ajutați de Asociația Noel

Un aspect esențial al activității Asociației pentru micuțul Noel este strângerea de fonduri pentru acoperirea costurilor tratamentelor și echipamentelor medicale pentru copilași. Asociația organizează diverse evenimente caritabile, campanii de donații și parteneriate cu persoane fizice și juridice pentru a mobiliza resursele necesare.

De-a lungul timpului, numeroase inimi generoase au răspuns apelurilor lansate de asociația noastră, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții pentru mulți copii. Astfel am reușit să ajutăm sute de copilași să acceseze tratamentele și intervențiile care le pot asigura o viață mai bună. Dă click aici să citești despre copilașii ajutați.

asociatia-noel-fundatii-care-ajuta-copii-bolnavi-voluntari-la-targ-caritabil

Câțiva dintre voluntarii Asociației Noel purtând tricouri personalizare la unul dintre târgurile caritabile organizate pentru copiii bolnavi

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără oamenii generoși care sunt alături de noi și companiile care ne susțin în demersurile noastre. Datorită vouă, cei care donați și distribuiți poveștile copiilor bolnavi, minunile devin realitate. Dacă dorești să citești mai multe despre ce cred părinții, donatorii și sponsorii despre Asociația Noel, dă click aici.

Importanța unei fundatii care ajuta copii bolnavi

La Asociația Noel oferim voce părinților disperați care caută ajutorul oamenilor pentru a-și salva copilașii. Depunem toate eforturile pentru a aduce mesajul părinților în fața donatorilor, pentru a le spune poveștile de viață și pentru a-i ajuta ca strigătul lor de ajutor să ajungă la oamenii buni care îi pot ajuta.

Prin campanii de conștientizare și educație, ne dorim să contribuim la reducerea stigmatizării și la promovarea unei atitudini de acceptare și suport din partea comunității. Ne dorim să asigurăm accesul egal la servicii medicale de calitate pentru toți copiii, indiferent de statutul social sau de boala de care suferă.

Cauți fundații care ajuta copii bolnavi? Contactează-ne, te putem ajuta

Până în prezent, asociația a achitat tratamentele a peste 200 de copii, sume care însumate depășesc 10 milioane de dolari. Dacă și tu ai nevoie de ajutor, contactează-ne prin telefon sau mail și explică-ne nevoia ta de ajutor.

ASOCIAȚIA PENTRU MICUTUL NOEL

  • CUI: 42065170
  • Sediu: Comuna Curtuișeni nr.466, Jud. Bihor, Romania
  • Tel mobil/WhatsApp: 0741 388 669
  • Tel mobil: 0752 076 131
  • Tel mobil: 0741 172 432
  • Tel fix.:0259 355 232
  • Fax: 0259 355 254
  • Mail: asociatianoel@gmail.com
  • Pagina web: asociatianoel.ro

Cum poți ajuta

Mai jos găsești câteva din metodele prin care poți să faci o diferență enormă în viața copilașilor bolnavi:

Metode de donare

🕳Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel
🕳Click aici să donezi cu cardul
🕳 BT Pay: 0752076131
🕳Click aici să donezi prin Revolut 
🕳Click aici să donezi cu Paypal
🕳Click aici să donezi prin Wise
🕳Click aici pentru sponsorizări, redirecționare impozit firme

Donează gratuit Formularul 230

Click aici să completezi gratuit Formularul 230 pentru copiii Asociației Noel și salvezi vieți GRATUIT.

Hai în comunitatea noastră online

Activitatea asociației se desfășoară predominant online, pe site-ul asociatianoel.ro și în grupul de Facebook care se numește „Impreuna Salvam Vieti”.

cta-button-grup-facebook