Group 2(1)(1)

Sponsorizează Asociația Noel

Orice firmă, fie ea plătitoare de impozit pe VENIT sau PROFIT, are dreptul legal să redirecționeze 20% din impozit către Asociația Noel. Redirecționarea este gratuită și se efectuează prin semnarea unui contract de sponsorizare. Practic, 80% din impozit îl achiți statului iar 20% din impozit îl virezi asociației. Click aici și consultă aici legea sponsorizării.

Cum se face o sponsorizare?

Click aici sa descarci contractul in format Word sau Click aici sa completezi contractul online.

• Completează contractul de sponsorizare cu datele firmei și suma indicată de contabilul tău
  • Trimite contractul scanat pe mail la asociatianoel@gmail.com
  • Faci viramentul (vezi datele bancare mai jos). Contabilul tău va întocmi procedura pentru deducerea sumei virate din impozitul datorat statului

Ai nevoie de alte informații? Click aici și scrie-ne un email sau sună la tel: 0751083631

NOTE:

• Asociația Noel este înscrisă în Registrul Entităților de Cult. Click aici și consultă declarația 164
  • Microîntreprinderile, adică acele companii care sunt plătitoare de impozit pe VENIT, au posibilitatea de a redirecționa trimestrial. Dacă nu se semnează contractul până în ultima zi a trimestrului în curs, impozitul trebuie achitat în întregime statului.
  • Microîntreprinderile care doresc să efectueze o sponsorizare mai mare de 20% din impozitul datorat în trimestrul în curs au la dispoziție 28 de trimestre să recupereze din impozit suma redirecționată (sponsorizată).

Date bancare

• ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL
  • Cod fiscal: 42065170
  • Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601
  • Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601
  • BANCA: Banca Transilvania, Agenția Valea lui Mihai
  • Cod SWIFT: BTRLRO22

Formular de generare contract sponsorizare

Completează formularul de mai jos pentru a genera un contract de sponsorizare pentru Asociația Noel. După completare contractul este trimis automat la adresa de email pe care o menționezi în formular, iar donația se poate efectua instant. După semnarea contractului te rugăm să trimiți un exemplar scanat la adresa de mail: asociatianoel@gmail.com.

Date firmă

SC