Donatie cu cardul bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

10 lei

20 lei

30 lei

50 lei

100 lei

200 lei

Metode alternative de donație:

BTPay: 0752 076 131

REVOLUT: 0747 681 370   USER: mariab9kl

Depunere/transfer bancar:
ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL
Cod fiscal: 42065170
Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601
Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601
Cont IBAN GBP: RO38BTRLGBPCRT0532233601
Banca Transilvania, Agenția Valea lui Mihai
Cod SWIFT:BTRLRO22

Donează cu Paypal

Sistem de plată internațional

Paypal este probabil cel mai folosit, sigur și rapid sistem de transfer și plată online la ora actuală.  Este foarte simplu de utilizat, fiind acceptat în 190 de țări – printre care și România. Prezintă o serie de avantaje care-l recomandă drept serviciul ideal pentru tranzacții online. PayPal are standarde înalte de siguranță a utilizatorului,  nu dezvăluie nicio informație legată de cardul tău.
Toate plățile prin PayPal sunt gratuite – plătește comision cel care primește banii.

Visa, Mastercard