Donatie cu cardul bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Visa & Mastercard

10 lei

20 lei

30 lei

50 lei

70 lei

100 lei

200 lei

altă sumă

Donează cu Paypal

Sistem de plată internațional

Paypal este probabil cel mai folosit, sigur și rapid sistem de transfer și plată online la ora actuală.  Este foarte simplu de utilizat, fiind acceptat în 190 de țări – printre care și România. Prezintă o serie de avantaje care-l recomandă drept serviciul ideal pentru tranzacții online. PayPal are standarde înalte de siguranță a utilizatorului,  nu dezvăluie nicio informație legată de cardul tău.
Toate plățile prin PayPal sunt gratuite – plătește comision cel care primește banii.

Depunere/transfer

în contul Asociației

Cea mai simplă variantă pentru dumneavoastră este depunerea sau transferul bancar (virament bancar). Date bancare:
Beneficiar: ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL,  Cod fiscal: 42065170
Cont IBAN RON: RO33BTRLRONCRT0532233601
Cont IBAN EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601

Banca Transilvania, Agenția Valea lui Mihai
Cod SWIFT:BTRLRO22

Redirecționează 3,5 %

din impozitul pe venit

Astfel, fără să cheltuiești nimic, te poți implica direct în finanțarea tratamentului lui Noel. Dacă ai ales să ne sprijini în acest fel mai ai doar 2 pași:
Pasul 1. Completezi un formular: (formularele vor fi disponibile din 23 ianuarie)

Declarația 230, dacă în 2019 ai avut venituri numai din salarii sau pensii, sau Declaratia unică, dacă în 2019 ai realizat și alte venituri

Pasul 2. Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții:

• prin poștă, cu scrisoare recomandată;
  • îl depui online în contul tău SPV Spatiul privat virtual, disponibil aici.

Sponsorizează

20% din impozitul pe profit

Dacă reprezinți o companie, poți să redirecționezi 20% din impozitul pe profit sau 0,5 %  din cifra de afaceri (valoarea mai mică) către Asociația pentru micuțul Noel fără să te coste nimic.

Contribui astfel la o cauză umanitară.

Fără să cheltui nimic, îmbunătățești șansele la o viață normală pentru Alessia.