August, 2022 – Unul dintre elicopterele Smurd este de acum dotat cu incubator, brancardă și ventilator de ultimă generație donate de Asociația Noel. Valoarea donației este de 224.909lei.

De acum, bebelușii bolnavi care trebuie să fie transportați de urgență cu elicopterul SMURD vor primi îngrijirea de care au nevoie până la destinație. Unul din elicopterele SMURD este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație donată de Asociația Noel. Totul a fost posibil datorită oamenilor și firmelor care au sponsorizat asociația.

Este vorba de o donație în valoare de 224.909lei care include trei aparaturi de ultimă generație:

  • Incubator de transport complet MEDIPREMA NITE 5020
  • Brancardă pentru fixare incubator elicopter
  • Ventilator Hamilton T1

Obiectivul Asociației Noel este să vină în ajutorul cât mai multor copilași bolnavi. Astfel, dorim să îi ajutăm pe cei mai vulnerabili dintre noi – bebelușii bolnavi – să primească la timp tratamentele de care au nevoie. Scopul donației este de a asigura promptitudinea prestării actului medical în cazuri extreme, atunci când bebelușii aflați în stare gravă trebuie transportați de urgență cu elicopterul.

Înființată în 2019, asociația a atras în jurul său peste jumătate de milion de susținători. Acum, datorită donatorilor care ne susțin, am reușit să ne asigurăm că bebelușii aflați în stare critică vor primi ajutorul medical de care au nevoie atunci când sunt transportați cu elicopterul.

Cu această ocazie, asociația mulțumește tuturor donatorilor și sponsorilor pentru susținerea continuă. Fără aceștia, această donație nu ar fi fost posibilă.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG din județul Bihor care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale foarte costisitoare, pe care părinții nu își permit să le plătească. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.

În jurul asociației s-au strâns peste jumătate de milion de oameni cu ajutorul cărora am reușit până acum să salvăm sute de copilași. Obiectivul asociației este de a-i ajuta pe toți copilașii care ne cer ajutorul, pentru că toți copilașii merită să primească tratamentele de care au nevoie, indiferent de costurile acestora.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru copilul tău, contactează-ne aici, spune-ne povestea ta iar noi te putem ajuta.