Da click pe textul de mai jos si distribuie povestea Mirunei pe WhatsApp prietenilor tai. Impreuna ducem povestea mai departe!

Click aici pentru a trimite mesajul pe WhatsApp prietenilor tăi

Mai jos este mesajul pe care il vei trimite prietenilor tai cand dai click pe textul subliniat cu galben:

„Bună! Știi povestea Mirunei, fetița de 5 anișori care are nevoie de 2.1 milioane de dolari pentru cel mai scump tratament din lume? Toată țara s-a unit pentru ea iar până în prezent s-au strâns din puținul fiecăruia 1.8 milioane dolari. Pentru Miruna luptă peste 530.000 de oameni în grupul de Facebook care se numește Uniți pentru Miruna. Acolo se organizează concursuri, tombole cu super premii, licitații, târguri și alte activități cu scopul de a o ajuta să strângă această sumă imensă.
Găsești grupul accesând linkul de aici:  https://www.facebook.com/groups/749355595491433/ In acest grup s-a strans aceasta suma imensa pentru alti trei copilasi care sufera de aceeasi boala. Intra si tu in grup si o poti ajuta pe Miruna sa mearga la tratament”