Donează 3.5% din impozitul pe venit către Ștefan

Formular 230

La doar 3 anișori, Ștefănel are nevoie de 2.1 milioane dolari pentru a trăi o viață lungă și frumoasă.

El suferă de o boală genetică rară care se numește amiotrofie musculară tip 1 (SMA1) și este o boală care te lasă fără puteri. Adică mușchii sunt din ce în ce mai slăbiți până ajungi să nu te mai poți mișca deloc, nu mai poți să mănânci și nici să respiri.

Ștefănel are șansa să trăiască o viață lungă și normală, însă tratamentul necesar are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari, fiind considerat cel mai scump medicament din lume. Nu este imposibil: oamenii și-au unit forțele și din puținul fiecăruia s-au strâns deja peste 1.3 milioane dolari.

Cu ajutorul tuturor, Ștefănel va reuși!

Completând Formularul 230 de mai jos vei redirecționa către Ștefan în mod gratuit 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit deja statului român anul trecut. De exemplu, la un salar minim pe economie, vei redirecționa aproximativ 43 lei către Ștefan, o sumă care înseamnă enorm pentru el! Puțin câte puțin de la fiecare se adună o sumă mare și împreună putem face diferența în viața micuțului Ștefănel!

În mai puțin de 2 minute poți să redirecționezi acești bănuți către Ștefănel. Completează formularul de mai jos, apoi nu mai trebuie să faci nimic. Formularul va fi depus la ANAF iar statul va redirecționa bănuții către Ștefan.

Completează formularul acum, mai avem timp doar până în 25 mai să strângem formulare pentru impozitul de anul trecut!

Date personale

Introduceti un nume valid!
Introduceti o litera!
Introduceti un prenume valid!
Introduceti CNP valid!
Introduceti o adresa email valida!
Introduceti un numar de telefon valid!

Adresa
Introduceti o localitate!
Introduceti un numar!
Introduceti un judet!