f230-fratii-sirbu-imunodeficienta-primara-combinata

Click aici să completezi formularul online și se va genera automat Formularul 230 pe care îl vei primi pe email

Povestea fraților Sîrbu spusă de mama lor: „Copilașii mei vor muri, dacă nu ne ajută oamenii să strângem 690.000 dolari. Trebuie să strângem 690.000 dolari ca ambii copilași să primească transferul de măduvă care se va face în Israel. Numai așa vor supraviețui. In acest moment ei nu au sistem imunitar deloc, orice răceală oricât de banală mi-i poate omorî. Vă implor, ajutați-mi copiii să nu moară!”

Donează gratuit pentru frații Sîrbu: Completează Formularul 230 de mai jos iar Statul Român le va da bani din partea ta

Click aici să completezi formularul online

ACUM colectăm formulare pentru anul 2024

Completați formularul 230 pentru copiii Asociației Noel și salvați vieți GRATUIT. Explicăm cum funcționează:

Dacă în anul 2024 sunteți sau veți fi angajat cel puțin 1 lună, aveți dreptul să completați formularul 230. La ce ajută acest formular? Prin completarea formularului, solicitați statului român să redirecționeze către Asociatia Noel 3.5% din impozitul pe salariu pe care angajatorul dumneavoastră îl plătește obligatoriu lună de lună la stat.

Exemplu: Dacă aveți salariu 2000lei, statul va vira 90 lei (adică 3,5% din impozitul pe salariu)

Subliniem faptul că este GRATUIT! Nu vi se retrag bani din salariu, nu achitați absolut nimic. Banii sunt dați de către stat.

Asociatia Noel ajută copii care au nevoie de tratamente costitisitoare. Cu ajutorul formularului 230 vom reuși să le achităm tratamentele!

Completează mai jos și se va genera formularul 230 pe care îl vei primi pe mail:

Adresa

Sterge semnatura

Dacă vrei să completezi manual formularul 230, click pe poza cu formularul de mai jos, apoi salvează-l, apoi completează-l cu datele tale și trimite-l pe asociatianoel@gmail.com sau poți să îl depui chiar tu la ANAF.