featured-alexandra-formular-230

Donează gratuit pentru Alexandra și ajut-o să meargă la operații

Click aici să completezi formularul online SAU Click aici să descarci formularul pentru print.

Alexandra, fetița frumoasă dar fără urechi, are nevoie de ajutorul nostru pentru a auzi glasul mamei.

Alexandra așteaptă în liniște să aibă urechi, ea se roagă zilnic la Dumnezeu să vină ziua în care va avea urechi, ca să se bucure de ele împreună cu mama ei. Mama Alexandrei se luptă cu cancerul, si-a mobilizat toate forțele pentru a aduna banii pentru fetița ei cât mai repede, se gândește să nu se întâmple vreo nenorocire și cancerul sa o răpească de lângă Alexandra înainte ca aceasta să aibă urechi. Singură nu poate aduna acești bani, dar noi, împreună putem reda speranța și bucurie Alexandrei și a mamei ei, dacă donăm fiecare câte puțin.

Donează gratuit pentru Alexandra: Completează Formularul 230 de mai jos iar Statul Român îi va da bani din partea ta

Click aici să completezi formularul online SAU Click aici să descarci formularul pentru print.

Completați formularul 230 dacă în anul 2023 ați fost angajat sau pensionar. Prin completarea formularului, solicitați statului român să redirecționeze către Asociatia Noel 3.5% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit deja. Termenul limită pentru completare este 25 mai 2024.

Exemplu: Dacă ați avut salariu 2000lei, statul va vira 90 lei (adică 3,5% din impozitul pe salariu).

Asociatia Noel ajută copii care au nevoie de tratamente costitisitoare. Cu ajutorul formularului 230 vom reuși să le achităm tratamentele!

Completează mai jos și se va genera formularul pe care îl vei primi pe mail:
Adresa
Sterge semnaturaDacă preferi să completezi formularul fizic, dă click aici pentru a-l descărca sau salvează-l dând click pe poza de mai jos. Printează-l, completează-l și apoi trimite-l scanat la asociatianoel@gmail.com