Bankkártyás adományozás

Online bankkártyás adományozás - EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Ha az "Online bankkártyával történő fizetési módot választotta", akkor a fizetési feldolgozó biztonságos oldalán ki kell töltenie egy űrlapot a kártya adataival.
- A Visa és MasterCard logóval (Visa / Visa Electron és MasterCard / Maestro) kiadott hitel- / betéti kártyás fizetéseket a 3-D Secure rendszer segítségével hajtják végre, amelyet olyan szervezetek fejlesztettek ki, amelyek ugyanolyan biztonságos módszereket használnak, mint az  ATM vagy fizikai környezetben hasznát bankkártyák a kereskedőknél.
- A "3-D Secure" mindenekelőtt biztosítja, hogy a kártyával kapcsolatos információkat semmilyen időben ne továbbítsák vagy tárolják az áruház kiszolgálóin vagy a fizetési processzor szerverein, ezeket az adatokat közvetlenül a Visa
és a MasterCard rendszerekbe írják be.
Fontos tudni! - Banki kártyás fizetésekre nincs jutalék!


Visa & Mastercard

Adomány

10 lej

Adomany

20 lej

Adomány

50 lej

Adomány

200 lejPaypal
Adományozás PayPal segítségével

Ha Ön rendelkezik dombornyomásos bankkártyával, könnyedén fizethet az interneten keresztül, a PayPal segítségével.

A PayPal egy több mint 100 országban biztonságosan működő fizetési hálózat, illetve számlaszolgáltatás, melynek lényege, hogy az interneten fizetni kívánó felhasználónak nem kell megadnia minden vásárlásnál/fizetésnél a bankkártyája adatait, csupán egy alkalommal, a PayPal-regisztráció során. A fizetés mindig a PayPal biztonságos oldalán történik, a kártyaadatokat így nem kell külön megadni az adományozás során.

Ezen fizetési mód másik nagy előnye, hogy a szinte azonnal megtörténik a pénzmozgás, és az utalás díjai jóval kedvezőbbek a hazai bankok tranzakciós díjainál.

Adomány

5 euró

Adomány

10 euró

Adomány

20 euró

Kicsi Noelért Egyesület (ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL)

Adószám: 42065170
Bankszámla szám LEJ: IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0532233602
Bankszámla szám EUR:IBAN EUR: RO53BTRLEURCRT0532233602
Banca Transilvania, Agenția Valea lui Mihai
Cod SWIFT:BTRLRO22