Construim împreună un Spital!

0

Avem un plan măreț!

Avem un plan măreț: construirea unui spital de recuperare pentru copiii cu SMA1 și alte probleme neuropsihomotorii. Ne dorim să ajutăm acești copii și după administrarea Zolgensma fiindcă procesul de recuperare este unul îndelungat și necesită un nivel înalt de profesionalism.
Image

ÎMPREUNA CONSTRUIM UN SPITAL

Abonament lunar:
Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu este singurul spital din România care deține un sistem complet pentru terapia deficiențelor fizice și neuropsihomotorii. Aici sunt tratați cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu SMA. Dacă ai un copil cu probleme neuropsihomotorii, aici este locul în care vrei să ajungi pentru că știi că vei fi tratat cu respect și responsabilitate.
Mulți copii cărora medicii nu le dădeau șanse de vindecare s-au recuperat miraculos cu ajutorul specialiștilor de la centru.
Lipsa spațiului face însă imposibilă tratarea tuturor copiilor, iar programările se fac și cu jumătate de an înainte.
De 10 ani Centrul Robănescu așteaptă fonduri de la stat pentru extindere... Haideți să nu mai așteptăm, haideți să ne unim forțele și din puținul nostru, să construim acest spital de care copilașii noștri au atât de mare nevoie! ?
În curtea spitalului există spațiu suficient pentru construirea unei aripi iar noi avem puterea de a face încă o minune: pas cu pas, cărămidă cu cărămidă, vom ridica o clădire nouă pentru îngrijirea copiilor noștri.
Așadar, pornim strângerea de fonduri cu mare încredere că vom reuși să ajutăm toți copilașii cu SMA și nu numai, oferindu-le acces la tratamentele de recuperare de care au cel mai mare nevoie.
Investiția este de aproximativ 3 milioane euro, dar vom avea cifrele exacte pe măsură ce vom înainta cu strângerea de fonduri.
Construcția se va realiza pe etape, deci nu este necesar să se aștepte strângerea întregii sume pentru a începe proiectul.
Hai să construim împreună un Spital!

Donează tu prima cărămidă!

 
1.Transfer/depunere în cont bancar:
Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22
Beneficiar: ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL
Cod fiscal: 42065170
DETALII PLATĂ: SPITAL
 
Eu pot! Tu poți!
Împreună construim un spital!
Paypal Qr code

Sponsorizează și poți deduce 20% din impozitul pe profit sau impozitul pentru microintreprinderi !

Dacă doriți să sponsorizați sau donați pentru acest proiect vă rugăm descărcați draftul contractului de sponsorizare sau să solicitați unul la adresele de mail de mai jos, completați cu datele dumneavoastră și trimiteți varianta scanată a acestuia la adresa de mail: contact@asociatianoel.ro sau asociatianoel@gmail.com.
În cazul în care dețineți un logo al firmei și un site web vă rugăm atașați logo-ul firmei dvs și adresa site-ului web pentru publicarea acestuia în secțiunea susținători.
Vă mulțumim.

Vizualizare proiect spital