România luptă pentru Alessia: 18 orașe organizează târguri caritabile în luna septembrie pentru salvarea Alessiei

O țară întreagă este alături de Alessia în drumul ei către obținerea celui mai scump tratament din lume, Zolgensma. În această toamnă voluntarii s-au mobilizat și organizează târguri în 18 orașe ale țării, unde, în medie, se strâng între 20.000-60.000lei din vânzări.

O mulțime de oameni sunt alături de Alessia în grupul de suport de pe Facebook, care are acum peste 270.000 de membri (septembrie 2020). Însă oamenii luptă pentru ea și offline, organizând zeci de târguri caritabile.

Aceste evenimente au devenit adevărate spectacole și includ diferite momente artistice precum dansuri realizate după coregrafii, mini-concerte de pian sau de voce, tombole speciale și multe alte artificii. Toate acestea aduc un plus de valoare târgurilor și îi determină pe participanți să vină, să revină, să cumpere produse și să recomande prietenilor să participe.

În luna septembrie 2020 vor avea loc târguri în diferite orașe din România, însă voluntarii se mobilizează și în străinătate, unde Alessia are deja o mulțime de susținători.

18 orașe din România se mobilizează pentru Alessia în septembrie

În țară, târgurile vor avea loc în următoarele locații:
  1. BUZĂU : 12-13 septembrie
  2. SATU-MARE : 26-27 septembrie
  3. MARGHITA: așteaptă confirmarea dății
  4. IAŞI: așteaptă confirmarea dății
  5. MEDGIDIA : 12-13 septembrie
  6. ALBA IULIA : 12-13 septembrie
  7. GALAȚI : 19-20 septembrie
  8. TULCEA : 12-13 septembrie
  9. SIBIU : 19 septembrie
  10. BACĂU DEVA: așteaptă confirmarea dății
  11. RÂMNICU-VÂLCEA: 18-19 septembrie
  12. SLATINA : 12-13 septembrie
  13. HÎRLĂU : 12-13 septembrie
  14. PLOIEŞTI : 19-20 septembrie
  15. CONSTANȚA : 19-20 septembrie
  16. CRAIOVA: așteaptă confirmarea dății
  17. SUCEAVA : 12-13 septembrie
  18. ZALAU: 19-20 septembrie

Pentru mai multe informații despre datele la care vor avea loc aceste evenimente, precum și despre voluntarii care le organizează, te rugăm să dai click aici.

Mobilizare exemplară: sute oameni donează produse pentru târguri

La fiecare târg organizat de voluntarii Asociației Noel se strâng mii de produse donate de susținătorii Alessiei din întreaga țară. La finalul unui târg, aceste produse sunt fie depozitate pentru a fi folosite cu ocazia unui alt târg în aceeași locație, fie iau drumul țării, fiind trimise către un târg dintr-o altă localitate.

În plus, oamenii participă cu diferite servicii sau momente artistice, dansuri, coregrafii, standuri de înghețată, animatori etc.

O mulțime de târguri au avut loc deja pentru Alessia

Târgurile caritabile pentru susținerea Alessiei sunt deja o tradiție. O mulțime de voluntari s-au mobilizat în această vară și au organizat evenimente în orașe precum: Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Brașov, București, Deva, Craiova, Constanța, Medgidia, Brăila, Nehoiu.

Târgul de la Cluj-Napoca s-a bucurat și de atenția televiziunii naționale, care a realizat un reportaj pe care vă invităm să îl vizualizați mai jos:

În medie, la un astfel de târg, organizatorii reușesc să strângă din donații între 20.000-60.000lei, sume importante care intră în pușculița Alessiei și o ajută astfel să ajungă cât mai repede la tratamentul salvator, Zolgensma.

Devino organizator al unui târg caritabil

Dacă dorești să organizezi un târg pentru Alessia, te rugăm să iei legătura cu reprezentanții Asociației Noel. Ei îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie, precum și sfaturi despre cea mai bună modalitate de organizare astfel încât târgul să fie un adevărat succes.