Scurt ghid pentru organizarea unui târg caritabil pentru a susține cazurile Asociației Noel

În timpul derulării campaniei de strângere de fonduri pentru Alessia o mulțime de voluntari s-au mobilizat și au organizat târguri pentru a susține cauza micuței. Asociația Noel continuă strângerea de fonduri pentru alți copii, încurajând astfel de demersuri din partea voluntarilor. În acest articol vă prezentăm care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când vă decideți să organizați un târg caritabil.

Alessia, câștigătoare a tombolei Novartis, cedează fondurile pentru Ayan, iar Asociația Noel preia cazul lui Ștefan

OCTOMBRIE 2020, ORADEA, BIHOR - La doar două zile după ce Asociația Noel a anunțat finalizarea strângerii de fonduri pentru Alessia și preluarea cazului lui Ayan, Alessia a primit o veste minunată: fetița este câștigătoarea tombolei organizate de Novartis prin care compania oferă 100 de doze gratuite de Zolgensma timp de un an.

Românii continuă să salveze vieți: Alessia va primi ZolgenSMA, iar Ayan începe lupta contra-cronometru împotriva SMA1

OCTOMBRIE 2020, ORADEA, BIHOR - Asociația Noel a anunțat în 12 octombrie că marea familie strânsă în jurul Alessiei și a lui Noel a reușit să strângă întreaga sumă necesară pentru Zolgensma în doar 3 luni, salvând-o astfel pe micuța Alessia într-un timp record. Acum, Asociația Noel încurajează comunitatea să lupte alături de Ayan împotriva SMA1.

România luptă pentru Alessia: 18 orașe organizează târguri caritabile în luna septembrie pentru salvarea Alessiei

O țară întreagă este alături de Alessia în drumul ei către obținerea celui mai scump tratament din lume, Zolgensma. În această toamnă voluntarii s-au mobilizat și organizează târguri în 18 orașe ale țării, unde, în medie, se strâng între 20.000-60.000lei din vânzări.

TVR1: Alessia luptă pentru o șansă la viață

La vârsta la care copiii sănătoși pot merge și se pot juca, Alessia este țintuită la pat. TVR1 preia povestea Alessiei în cadrul TeleJURNAL.

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. Până în octombrie 2020, Asociația a reușit să salveze trei copii: Noel, Alessia (câștigătoare a tombolei Novartis) și Ayan.