Asociația Noel oferă un autoturism Dacia Logan la tombolă pentru a grăbi strângerea de fonduri pentru Ștefănel

Asociația Noel oferă un autoturism Dacia Logan la tombolă pentru a grăbi strângerea de fonduri pentru Ștefănel

Pentru a grăbi strângerea de fonduri pentru Ștefănel, Asociația Noel oferă un autoturism Dacia Logan nou, din fabrică, la tombolă în grupul de donații de pe Facebook „Uniți pentru Ștefan.”

Pentru a participa la tombolă, susținătorii lui Ștefănel pot să doneze 50lei în contul Asociației Noel în schimbul unui bilet. În plus, pentru a crește șansele de câștig, la fiecare două bilete achiziționate, participanții primesc al treilea bilet gratuit.

Pentru a participa la tombolă dă click aici.

Autoturismul este un Dacia Logan Acces, model 2021, benzină, Euro 6, motor SCe 65, garanție 3 ani sau 100.000km.

Prin intermediul acestei tombole, voluntarii Asociației speră să îl ajute pe micuțul Ștefănel să se apropie de finalul strângerii de fonduri pentru cel mai scump medicament din lume, Zolgensma. Extragerea se va efectua în 29 aprilie 2021 în prezența unui notar public iar extragerea va fi filmată.

Voluntarii nu sunt la prima tombolă de acest fel. În ultimul an, Asociația Noel a scos la tombolă alte două autoturisme. Astfel au reușit să strângă zeci de mii de dolari din biletele oferite.

Despre Ștefănel Suciu

Ștefănel Suciu este din Oradea și are 3 anișori. Boala lui se numește amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care te lasă fără puteri. Adică mușchii sunt din ce in ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc.

Până în urmă cu câțiva ani, boala nu era tratabilă iar majoritatea copiilor diagnosticați cu SMA1 urcau la cer în primii ani de viață.

Vestea minunată este că medicina a avansat iar acum există un tratament care poate opri boala din evoluție.

Din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari, fiind considerat cel mai scump medicament din lume. Nu este imposibil: oamenii și-au unit forțele și din puținul fiecăruia s-au strâns deja 1.3 milioane de dolari.

Despre Asociația Noel

Asociația pentru Micuțul Noel a luat ființă în ianuarie 2020 pentru a-l ajuta pe bebelușul Noel să primească tratamentului inovator ZolgenSMA, cel mai scump medicament din lume ale cărui costuri depășesc 2.1 milioane de dolari.

Acum Asociația continuă să ajute copiii diagnosticați cu SMA să primească acest tratament. În 2020 Asociația Noel, prin intermediul oamenilor strânși în jurul său, a reușit să strângă fabuloasa sumă de două ori.

În prezent (martie 2021) Asociația Noel strânge fonduri pentru Ștefănel Suciu.

Alătură-te și tu călătoriei lui Ștefan pe Facebook.


Tipărire   Email
Image

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. Copii ajutati: Noel, Ayan, Stefan, Miruna.

Contactati-ne

Image

©️ Asociația pentru Micuțul Noel

Facebook

5.png2.png9.png5.png0.png4.png

17 Septembrie 2021

Newsletter

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

-