Doneaza prin SMS pentru Miruna

Trimite un SMS la 8828 cu textul MIRUNA si donezi 2 euro sau dă click aici pentru a dona 2 euro prin SMS

Descarca aplicatia de mobil Asociatia Noel

Descarca aplicatia de mobil Asociatia Noel

De acum e disponibilă aplicația de mobil Asociatia Noel, cu informații utile, jocuri și premii pentru comunitatea care sustine cazurile Asociatiei.

 

Dă click pe linkul https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asociatianoel și descarcă aplicația de mobil Asociația Noel (disponibilă momentan doar pe telefoane cu sistem Android, urmand ca in curand sa fie lansata si pentru iOS)

 

Aplicatia se poate descarca si direct din Google Play Store. Intrati in Google Play, cautati aplicatia dupa nume "Asociatia Noel" si o instalati. Aplicatia poate fi folosita instant, fara a fi nevoie sa va creati un cont (contul este necesar numai daca participati la jocurile caritabile).

 

Spune prietenilor tai despre Miruna

Da click pe textul de mai jos si distribuie povestea Mirunei pe WhatsApp prietenilor tai. Impreuna ducem povestea mai departe!

Click aici pentru a trimite mesajul pe WhatsApp prietenilor tăi

 Mai jos este mesajul pe care il vei trimite prietenilor tai cand dai click pe textul subliniat cu galben:

„Bună! Știi povestea Mirunei, fetița de 5 anișori care are nevoie de 2.1 milioane de dolari pentru cel mai scump tratament din lume? Toată țara s-a unit pentru ea iar până în prezent s-au strâns din puținul fiecăruia 1.390.223 dolari. Pentru Miruna luptă peste 517.000 de oameni în grupul de Facebook care se numește Uniți pentru Miruna. Acolo se organizează concursuri, tombole cu super premii, licitații, târguri și alte activități cu scopul de a o ajuta să strângă această sumă imensă.
Găsești grupul accesând linkul de aici: https://www.facebook.com/groups/749355595491433/ In acest grup s-a strans aceasta suma imensa pentru alti trei copilasi care sufera de aceeasi boala. Intra si tu in grup si o poti ajuta pe Miruna sa mearga la tratament”

 

 

 

 

Doneaza pentru Miruna si castiga un autoturism Dacia Logan nou, din fabrica

Doneaza pentru Miruna si castiga un autoturism Dacia Logan nou, din fabrica

Informatii caz Suciu Stefan

Asociația pentru Micuțul Noel, CUI:42065170, înființată în 30.12.2019, organizație neguvernamentală, non-profit, având ca scop ajutorarea sub orice formă a însănătoșirii micutului Olyus Noel Robert, iar în subsidiar, ajutorarea familiilor defavorizate, a persoanelor bolnave și a familiilor acestora, acordarea de asistență educativă și de sprijin material, sub orice formă, conform Actului constitutiv nr. 3395 si Statutului Asociației nr.3396,
 
România unită online: Pe un grup de Facebook românii strâng milioane de dolari pentru a oferi cel mai scump tratament din lume copiilor cu SMA1

România unită online: Pe un grup de Facebook românii strâng milioane de dolari pentru a oferi cel mai scump tratament din lume copiilor cu SMA1

ORADEA, iulie 2021 - Românii au reușit să strângă peste 7 milioane de dolari pentru a ajuta trei copilași să primească cel mai scump tratament din lume. Medicamentul costă 2.1 milioane de dolari, la care se adaugă TVA și costurile spitalizării. Acum, lupta lor continuă pentru al patrulea copilaș. 

Miruna

Miruna

Bine v-am găsit, oameni frumoși,


Sunt mama Mirunei și cu foarte mari emoții venim astăzi în fața voastră pentru a vă ruga să ne primiți și pe noi în această minunată familie în care faceți minuni. Am urmărit cu sufletul la gură poveștile copiilor ajutați de voi și m-am rugat la Dumnezeu ca într-o zi să ne ajutați și pe noi să ajungem la tratamentul Zolgensma.


Cu speranța că ne veți primi în această uriașă familie și în sufletele dumneavoastră, vă rog să îmi permiteți să vă spun câteva cuvinte despre noi. Împreună cu soțul meu și prințesa noastră, Miruna, formăm familia Bejan din Galați. Miruna are 4 anișori și jumătate și luptă cu SMA1 (Amiotrofia musculară spinală tip 1), aceeași boală genetică rară care distruge mușchii întregului corp.


Miruna s-a născut în 07.10.2016 și a avut simptome ale bolii încă de la naștere, însă multă vreme nu am știut ce are. Miruna bebeluș era ca o păpușă care stătea așa cum o aranjai...de parcă corpul ei cântarea foarte mult și nu reușea să îl miște. Toți medicii care au consultat-o în primele luni de viață ne-au zis că dezvoltarea ei este lentă, însă să nu ne facem griji fiindcă fiecare copil are ritmul lui.


Când a împlinit 7 luni, după mai multe controale neurologice, unul dintre medici a ridicat suspiciunea de SMA (amiotrofie spinală musculară). Am așteptat 30 de zile rezultatul testării genetice care urma să ne schimbe viața pentru totdeauna… În ziua în care am primit diagnosticul, doctorul mi-a spus să ne gândim să facem un alt copil. Nu înțelegeam ce vrea să spună, eu am deja un copil, e lumina ochilor mei… cum adică să renunț la Mirunica mea?


Mi-am strâns fetița în brațe și, plângând, am pornit spre casă neștiind nimic din ce trebuie să fac pentru a o salva pe Mirunica. Îmi era atât de greu să spun cu voce tare că Miruna suferă de o boală mortală încât nu reușeam să stau de vorbă nici cu membrii familiei.


Peste tot citeam că copiii ca Miruna mor până la 18 luni, iar fetița mea avea deja 10 luni. Am bătut la nenumărate uși în țară și în străinătate și toate se închideau fără să ne ofere ajutor… medicii imi spuneau că nu există tratament în România și să nu mai “consumăm resurse”.


A fost o perioadă de coșmar pentru că vedeam cum, sub ochii noștri, Miruna se stinge câte puțin în fiecare zi.


Abia când Miruna a împlinit 1 an și 8 luni am reușit să obținem pentru ea un tratament care încetinește evoluția bolii. L-a primit pentru prima oară în Italia pentru că în România el încă nu era disponibil. Astfel am reușit să îi oferim Mirunei timp alături de noi, pe pământ.


Corpul Mirunei este foarte slăbit de puteri în comparație cu al unui copil sănătos. Miruna nu are putere să se ridice din poziție culcat, nu are putere să ridice sticla cu apă , nu poate duce mâinile deasupra capului, nu se târăște, nu merge de-a bușilea, nu reușește să țină corect un creion în mână fiindcă nu are putere în degețele, mâinile sunt curbate spre interior fiindcă nu are formată musculatura... Miruna nu reușește să mă țină de mână. Nu își poate ridica capul de pe sol, nu își poate îndrepta picioarele, le ține mereu îndoite de la genunchi, talpa piciorului se duce spre extremități din lipsa musculaturii, coloana s-a deformat sub greutatea corpului și lista stricăciunilor făcute de SMA1 poate continua.


Cu toate acestea, Miruna mea este o fetiță foarte inteligentă, este o luptătoare și lucrează mușchii zilnic pentru a nu pierde din puțina putere pe care o are. Este un copil minunat care ne învăluie cu iubirea ei și cu speranța că într-o zi va fi bine și pentru ea.


Sper din tot sufletul meu de mamă să îi pot oferi tratamentul, iar Miruna noastră să se numere printre copiii care își redobândesc puterile... și să se bucure de copilărie. După ce Zolgensma va opri boala din evoluție, vom putea lucra la redobândirea puterii și la corectarea stricăciunilor făcute de această nemiloasă boală.


Noi am pornit strângere de fonduri pentru Zolgensma încă de acum 9 luni, iar până acum am strans bănuț peste bănuț și am reușit să strângem 425.000 dolari. Cu ajutorul vostru, ne rugăm la Dumnezeu să reușim să strângem toată suma 2.100.000dolari+taxe și Mirunica mea să învingă boala.


Vă mulțumesc că ați parcurs povestea noastră și sper din tot sufletul să rămâneți și alături de noi. Vă rog să îi acordați o șansă prințesei mele, e un copil plin cu iubire de oferit și plin de lumină și mă rog la Dumnezeu să o îndrăgiți și să luptați pentru ea.


Vă îmbrățișăm pe fiecare și vă dorim o zi plină de binecuvântări.

 

Cristina, mama Mirunei

Abonamentul Faptelor Bune pentru copiii cu SMA1

Abonamentul Faptelor Bune pentru copiii cu SMA1

De curând am lansat Abonamentul Faptelor Bune pentru a ajuta copiii cu SMA1 să ajungă mai repede la tratamentul de care au nevoie, ZolgenSMA.

Image

  descarcă aplicația pentru mobil

Contactati-ne

Image

©️ Asociația pentru Micuțul Noel

Facebook

6.png4.png9.png2.png2.png2.png

07 Decembrie 2021

Newsletter

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

-